gäääsp...

Har en toktidig morgon som väntar mig. Ska vara borta på praktiken kl 8 och vara pigg och alert för att ha lite musik med ett par 7:or. Vi ska spela Viva la vida med Coldplay för jag tänkte att det vore najs med en låt som är i tiden. Är och är... jag tänkte mest på att Darin har gjort sin version så den spelas ju flitigt lite här och där.

I helgen blir det utgång. Jag skulle vilja ha nåt som glittrar på mig. Men vad? Det ska vara coolt också och så ska det ju vara jag... dvs svart... helst. Hm...hmm...hmmmmmm


Well dags att sova. Najti

all I want for christmas

 

Efter annikas ögnande på Odd molly kläder smittades jag en smula också. Nog för att dessa kläder inte riktigt passar min plånbok... än! Så kan man ju ändå önska :)

 

Odd molly 1299 kr.

Jag önskar mig inte så mycket mer den här julen. Kanske en liten påse lugn och ro. För allt det andra, det har jag ju :)


neg?

I natt drömde jag att jag blev biten av 3 råttor i foten. Dom hade dom inne på ica-maxi. DET vet jag är en dröm men så har jag bivit bjuden på fest och det vet jag faktiskt inte om det är en dröm eller verklighet. Just nu känns allt som en mardröm och jag kan inte ens prata om det. För vem vet inte du, vem vet inte jag...

Första dagen på praktiken också avklarad. Det var långa dagar så jag får vara beredd på en hel del stress. På alla mina VFU:n har jag brännt ut mig. Jag ska försöka att inte göra det denna gång.

ursäkta om jag låter negativ.
får man posta sånt här ändå?

RSS 2.0