en vs fem!

<3


Piteå city i juleskrud 

Jag var och vandrade runt i Pitecity i måndags. Det var väldigt mysigt och även fast klockan bara var ca 1500 så var det såhär mörkt. Nu är det inte länge tills solen vänder.

Liws utmaning :)

Härmed ställer jag upp i din utmaning "Veckans sämsta bild" Liw


Först tänkte jag visa hur det kan se ut när någon liten 2-åring har hitta min mobil (det är den jag fotar med mest nu förtiden)
Varsågoda;

Är detta tagit upp mot taket kanske?


Man når precis upp till köksbordet, bra va :)

Ser ni att detta är insidan av en liten hand?

Nåja, här kommer mitt bidrag:


Skulle ta ett stämningsfullt kort på sönerna när de tände ljusen idag. Men ser ni lågan och pyromanminen?
May the force be with yah!

reflektioner av dagen

Tror jag har haft världens finaste elever idag. Jag tappade hakan lite när jag kom in i klassrummet och alla hade tagit fram sina böcker. En del satt faktiskt och jobbade. Jag kunde lämna klassrummet en kort sekund för att sedan titta in och alla satt och jobbade som ljus. Detta har jag aldrig sett förut. Som små ljus (dessa elever går i 5-6:an).
Det var roligt att få uppleva detta. Att inte behöva vara den som är på sin vakt och måste säga till vid minsta lilla. Utan här kan man råka berätta att för tio år sedan spelande man CS. Åh... hoppas jag får komma tillbaka till denna skola. Dock hade de ingen slöjdsal utan barnen får åka buss till en annan skola för att ha slöjd. Man kan ju undra vad som är billigare egentligen? En slöjdlärare där på 25 procent?


det här med julgran

Jag vill ha en ny julgran i år. Min blivande säger att det är ok med min gamla 160s gran. Det tycker absolut inte jag! En hög ska det bli, helst 210 och så ska den gärna vara tjock och se verklig ut. Jag är inte så mycket för idén att hugga ner en bara för att ha den över några dagar i vardagsrummet. Skulle vara för luktens skull i såfall. Men jag har hört att det finns på spray hehe!

Vi håller på med vardagsrummet nu. Spackling av taket gjorde vi i lördags och sen ska det slipas och målas. Det ska dit lite spots och sen är det väggarna som ska få sin behandling. SEN SEN SEN... ska jag sätta in en riktigt fet och lång gran hehe!


Hur ska er gran vara? Rosa? Vit? lång? kort?


Bild lånad här

I värsta fall blir det att virka en gran! :)
RSS 2.0