tentan idag

 Hade ju tenta idag. Tror det gick bra eller jag hoppas då det iaf. Jag hade på mig detta lyckohalsband som jag har fått av mina fina vän Rakel. Den ger tur sa hon. Så då måste jag ju ha klarat tentan :)

helgen
textilttryck

Min handledare tyckte under praktiken att vi skulle trycka. Så vi visste hur lampan funkade, hur man smetar på den där turkosa emolusionen. Det första vi gjorde var att googla på träd och hittade denna:


bildkälla

 

sedan gjorde vi den svart/vit i photoshop och och förde över den på ramen med hjälp av emolusionen och UV-lampan:

 

 

 

Sen var det ju bara att trycka :)

 

 

Och såhär blev det. Tryckt på linnetyg:

 

 

ostruket tyg... I know... Bra att färska upp kunskaperna lite.

 

 

 

cheers/Krillan

 


kan någon

Kan någon förstå hur mycket jag längtar till sommaren?

Mys med familjen.

Bröllop.

sandaler.

fri.

cykla.

resa.


umgänge med goa vänner.

Bada.

ev. jobb


Bara lite av det jag ser fram emot.
Idag ska jag till min praktik och bjuda på fika samt lämna tillbaka virknålar och garner som jag har lånat. Sen bär det av till Universitetet för lite pluggande. Ska träffa en kursare och vi ska slå våra kloka huvuden ihop, well. Han får stå för det kloka :). Han ska även få ge lite inputs på mitt kommande skrivande. Jag är lite nervös för det. Tänk så hemskt om jag inte kommer fram till vad jag ska skriva om? Alltså jag vet vad jag vill skriva om men inte hur jag ska formulera syfte och frågeställningen. Det är bara att spåna vidare.

Well nu ska jag börja promenera, så jag inte kommer så sent.
Solen skiner!!!
Ha en underbar dag allihopa!
for sale

har bokat bord på Nolialoppisen idag :) Det här memory´t ska jag ta med mig. Om ingen annan känner sig förälskad :) Ett kort har dock råkat lite illa ut, stackars.
Idag mår jag mycket bättre, men A3 har kräkts i 2 omgångar.

Kram till er där ute!

krillan är ynklig


Jag vill börja med att varna känsliga läsare.

Idag trädde magsjukan in i vårat hem. Jag fick äran att få den först. En otrolig värk i magen och det var bara att springa till toan (här får ni fritt fundera på vad som hände där). Resten av dagen fick jag spendera i sängen. Ingen av barnen verkar ha förstått vad det var för fel på mig och kivades med varandra så det stod härliga till. Jag gick då upp och sade åt dom "Nu får det vara nog" och delade upp dom i varsitt rum. Där stannade de ju såklart inte och jag började känna mig smått irriterad, det liksom värmde i kroppen. Då kom min första kräkning för dagen. Den minsta i barnaskaran som jag i skrift brukar kalla A3 blev jätterädd. Sedan dess har han passat upp mamma med vatten och cola. "jag gör det här för din skull mamma, jag vill inte att du ska dö. Jag vill att du ska bli 60... eller helst 80" Ja, det hoppas jag också men mest att allt önskar jag att jag får vara frisk tills jag åter ska sluta ögonen för gott. För man blir aldrig så påmind om hur härligt livet är än när man får magsjuka.

virkat igen

Nu är jag inne på min andra OS-mössa. Tycker dom är lite halvfula, men mina småpojkar ville gärna ha en var så vad gör man inte :)Bilden är från aftonbladet.

sätta om blommor

Vet ni?! För första gången sedan E dog har jag satt om blommorna. Dom få som jag sparade. Han älskade verkligen att plantera om blommorna och ge dom vatten och se dom växa. Han älskade att gräva i den skitiga jorden och sedan tvätta sig ren. Jag slapp bry mig om blommorna och trivdes med det.

Vi åkte ofta till blomaffärer och tittade på nya blommor och handlade bara terracottakrukor för det tyckte E om bäst. Idag har jag bytt från teracotta till vitt.

Jag trodde verkligen inte att den här proceduren skulle väcka så många tankar inom mig. Så många minnen? Så många funderingar.

En annan incident som också har väckt många känslor är att Emil Forselus precis har tagit sitt liv. Inte för att jag visste att just den skådespelaren heter Emil, men just för kombinationen emil och självmord. Plus att han lämnar en flickvän och ett barn efter sig, en liten son. Och DET vet jag ju hur det käns. Man kan inte fatta att någon kan lämna barn och flickvän, bara sådär. Men vad jag har sagt till mig själv, gång på gång, smärtan är för stor.

Nåväl. Det här kanske blev lite känsligare än mina vanliga oseriösa inlägg.
Men jag ska återgå till min fönsterbänk som ska få sina nya krukor och bli dammfri.

Kan du känna kärlek till ditt förflutna?RSS 2.0