vill inte lämna dessa underbara

Hej alla sötnosar som halkar in här och ni andra som tittar in ofta. Mitt bloggande är lite sporadiskt. Det beror delvis på att jag har massa göra och att jag har fått börja vicka som textillärare, vilket är skitkul :)
Roligt att komma ut och träffa elever och andra lärare. Kul också att se lite mer av denna lilla stad.

I söndags hade jag advents sång med kören i kyrkan. Ni som känner mig bra vet att jag inte är religiös. Jag tycker om kyrkor (de är vackra), jag tycker det är jättefint med Gud, jesus och allt det där. Men jag tror inte på det som står i bibeln. Enligt mig är det en vuxensaga som har berättats för 1000 år sedan, sen berättats igen och igen för att sedan skrivas ned för folk att läsa, men är det realistiskt? Jag tror på ren fakta och vissa visioner! Jag har växt upp med kristen tro, men jag tror jag tappade allt efter E dog.

Ändå sitter jag och virkar amiguramis av Maria, Josef och jesusbarnet hehe!

Nåja. Jag tänkte att jag skulle söka mig till en annan kör, för det känns lite som att vara otrogen. Inte mot mig själv för jag vet vart jag står. Men mot de i kören. Mot Prellen. (tänk om jag skulle utbrista SATAN eller säga faan!!) Men efter att ha tänkt ett tag, så kan jag inte lämna dessa underbara människor!

Vi sjöng denna. Tycker den är vacker.

 

 

Och denna...

Vi har bakat pepparkakor och lussekatter idag. Bara några klappar kvar, sen bliré BRING IT ON x-mas!


krillan tävlar.... igen!

nu är jag med och tävlar på en av mina favoritbloggar. Det är Nadjas kök! Där finns massa inspiration till matbordet! Ni får kika in ni med och vara med och tävla :)


update: Man skulle visst länka till Aromia också ;)

krillan tävlarOrka tävla när man ändå aldrig vinner nåt. Men måste ju försöka annars har man ju ingen chans. Gå in på jennyn.se du med och var med i tävlingen :)

har ni sett så mkt snö vi har


I år önskar jag mig i julklapp......ett par mysiga innetofflor att strosa omkring i huset med.


(dessa är från accent)

pojkdrömmen som blev sann!


dagens inköpMin älskling har skämt bort mig och köpt mig en bil. Imorgon börjar jakten på en rosa rattmuff hehe!

nyopererad

I måndags åkte vi till läkaren på vårdcentralen. Min dotter hade då haltat i 2 veckor. Väl framme undersöktes hon och tillslut fick vi en akut remiss till röntgen. På röntgen fick vi stränga order om att flickan inte fick belasta benet mer. Då brast det i mammahjärtat av oro. Vi blev vidareskickade till Luleå lasarett och där tog de fler röntgenbilder. Det visade sig att höftkulan hade glidit ut läge. På Luleå lasarett fick vi ett rum som skulle bli vårt under natten.

Nästa morgon var det dags för operation. Hon fick några "snurrpiller" som sköterskorna kallade det för, lugnande hade vi vuxna nog sagt. När hon skulle somna var nog det jobbigaste men personalen tog väl hand om mig. Medan operationen varade gick jag tillbaka till rummet och sov en stund. 2 timmar senare fick jag gå till uppvaket och ytterligare en timme vaknade hon. Och var en ilsken liten 12-åring. "Alla får åka härifrån när fan får jag fara tillbaka?" Efter en timme till fick vi åka tillbaka.

Flickan fick lite smärtstillande men var snabbt uppe på benen och kände på hur det skulle kännas att gå själv till toan. Det var inte mycket mamman fick hjälpa till med. "Jag kan det här själv". Jag fick helt enkelt bara heja på! Under tiden vi var på operation fick vi byta rum. Från vårt mysiga till ett dubbelrum. Och under natten fick vi kompanjoner. Vi började så smått att längta hem.

Klockan 15 nästa dag blev vi utskrivna. Och det har aldrig varit så SKÖNT och konstigt att komma hem.

ETT STORT TACK till Anna-Lena och Viola (+ alla andra vi inte kan namnet på) för ert omhändertagande <3


Vårt första rum (och Milen :))


Vi kollar lite film, Milen igen :)


Gissa filmen ;)


Sjukhuskäket. Lyxigt?


Nyopererade snuttan. (Milen var med alla dagar...hela tiden. Ville inte lämna oss en sekund)

Denna erfarenhet gav mig inblick i hur det kunde vara att tillbringa dagar på ett sjukhus. Tänk att det finns dom som tillbringar sin vardag på sjukhus.

Hur många dagar i sträck har du tillbringat på sjukhus?

RSS 2.0