köksbygget fortsätter


Lite stök tål ni väl? ;)


Sen kom det upp lite kakel och mosaik


Denna mosaik blev vi kär i direkt. Det som ser svart ut är rostfritt :)

situation

Det går framåt här i norr (hoppas jag). Har äntligen tagit itu med jobbsituationen och bemanningspoolen skulle ringa idag och jag ser sååå mycket fram emot det samtalet! Detta gör mig så peppad på att göra klar mina rester på universitetet så jag kan ta ut min välförtjänta examen! Jag tycker jag har förtjänat det bra, som jag har slitit. Jobbigt har det varit, men jag har fått en utbildning och träffat dom mest underbara människor som finns på denna jord.

Nu hör jag att D monterar köksblandaren i köket. Spännande!

Kommer vara precis där, ser ni? ;)


kör

Igår drog jag tummen ytterligare ett litet snäpp från röven. Och ringde en körledare. Hans kör håller till i närheten där jag bor. Som tur hade jag hittat kören precis den dagen som de hade övning. Så när klockan närmade sig 19 var det bara att traska dit. Jag kände mig inte nervös förän jag stod utanför dörren. Men jag fick ett varmt välkommnande, det kunde inte ha varit bättre.

Nu gäller det bara för mig att träna in alla sånger...


I natt drömde jag att jag och sambon var på förlossningen. Jag hade värkar och när det var dags att pressa ut den lille fanns det inga värkar kvar. Jag bad om värkstimulerande men sjuksköterskorna ville inte ge mig det och jag lade mig på sidan. Och började räkna månaderna; mars, april...maj... oktober ja 9 månader. Vi pratade en stund medan jag låg på sidan och plötsligt rasade bara magen ihop. Som en jäst bulldeg som bara sloknade ihop. Läkaren tog på magen och sa att bebisen nog hade dött så jag skulle få värkstimulerande och föda. Ut kom världens vackraste bebis, en liten pojke med en röd/orange hudfärg. Och jag grät som om jag aldrig hade gjort nåt annat i hela mitt liv. Vi lindade in honom i en sjukhusfilt och beundrade hans ögonbryn. Han skulle få heta Daniel.

Visst är det konstigt vad hjärnan kokar ihop ibland. Det var så skönt att vakna upp och inse att det bara var en dröm.

satc

Nu har jag sett SATC alla säsongerna i sträck. Det tog mig så där en vecka eller två.  Sista låten i serien har fastnat på huvudet. Nämligen denna:På spotify låter den mycket bättre förstås. Det är en riktig pepplåt. Eller den peppar mig.
Jag ligger just nu och peppar för städning. Tänkte cillit banga hela huset... eller dom ytor där det verkligen behövs. Sen blir det att fixa lite nere i pysselrummet. Har lite kläder som behöver lagas. Tänk att pojkjeans nöts så mycket på knäna.

Ha en skön helg!


you got the love..... you got the love... ♬♩♬

testing testing

Idag har vi installerat den nya kylen och frysen. Det var spännande tycker barnen :) 

Och om någon undrar så är skyddsplasten på kylen fortfarande kvar. Vi har lite kvar att snickra.


bänkskivan

Jo, vi gjorde en bänksskiva i betong förra helgen. Det gick bara fint (Ni får titta på bilderna nedan). Vi lät den torka i 4 dygn för att sedan upptäcka ett missnöje. Det blev inte alls som vi hade tänkt oss. Även om vi hade hyrt en vibrator (som gör det enklare att få bort luftbubblorna med). Nåväl, vi bet ihop och gjorde om hela proceduren. Köpte en annan sorts betong och körde igång. För att än en gång upptäcka ett missnöje. Nu spinner vi vidare på det här med bänkskivan och det lutar åt glas.

Formen, matolja som gör att betongen släpper, Dennis vibrerar, slutresultatet.


Har ni några ideér på vad man kan ha som bänkskiva? Tar gärna emot en massa tips.update: såg just att på 3:e bilden vibrerar han inte. Utan vibratorn ligger bredvid, ser ut som en jättedildo.RSS 2.0