dags att blogga lite

Nu har jag haft en låååång bloggpaus. Hade tänkt blogga från våran resa i somras, men det blev aldrig att jag kände lust. För det är väl det som är meningen med att blogga? Att känna lust?

Idag känner jag att jag har lust.

Sommaren har gått och passerat. Jag har varit ledig från 1 juni till 15 augusti. Det har känts lyxigt att bara vara. Umgås med vänner och vara med barnen. Nästa sommar ska jag jobba lite så jag kan lägga lite pengar på hög ;)

En husbussresa gjorde vi i början av sommaren. Vi packade in oss och 5 barn i våran 12 meter långa buss. Resan gick fint, men det var ovant för barnen och det var otroligt skönt att efter 2 ½ vecka återvända till rutinerna.Vi har hunnit pyssla på med huset också. Vi har dränerat.Det var nog det värsta arbetet jag och D har gett oss in på hittills. Det var tungt. Det var skitigt och gården såg/ser fördjävlig ut. Inget man ville sitta och semester mysa i. Men nu är det gjort och vi har en ännu bättre källare. Nu kan vi planera rummet i källaren som ska göras om näst.

Höll nästan på att glömma, vi håller på med Lolans rum (13åringen). Ska visa er en bild sen när det är klart. Tror det blir superfint.

Nu blir det att sova. Min andra arbetsvecka börjar snart.

RSS 2.0