projektGjorde en "lampa" för några dagar sedan. Har alltid velat testa hur det var att göra en sån där av ballong, tapetklister och hampasnöre.Har virkat lite mormorsrutor. Mest i utbildningssyfte men vi får se hur många det blir och vart det leder.Sen har jag gjort dessa blommor. Man kan ha dom som brosch om man vill :) Ska göra dessa blommor med 1:orna på gymnasiet på torsdag. Får se hur den uppgiften mottages. Förhoppningsvis blir dom inspirerade.

Ps. Det lär nog bli mer handarbete här på bloggen. Jag har gått med i hemslöjdsföreningen och blev sekreterare på en gång. Nästa styrelsemöte ska vi till arkiven på museét i Luleå och titta vad de har :)

renoveringsvila

Jo, några dagar innan jul hann vi färdigt med vårat vardagsrum. Vi hade då varit utan sedan vi flyttade in i agusti. Det kändes så otroligt lyxigt att ha en soffa att sitta i och bokhyllor att ställa sitt skräp i :)


Ett avskalat vardagsrum, man ser fortfarande renoveringspallen där. Och gardinerna är röda, det var ju jul.
Nu vilar renoverandet lite. Vi tar igen oss hoppas jag. På tur står vårat sovrum och badrummet. Ser bara hur pengarna flyger ur vår pengapåse. Gör inte ni det?

gjorde en tenta

Idag gjorde jag tenta. Det känns lite som att jag har klarat det, även om det var saker som jag inte hade en aning om att det skulle komma med. Man kan ju hoppas att jag har gjort rätt på det med. Ifall jag inte klarar den ska jag be att få göra den snabbt för jag måste ha ut mina poäng och det är NU! Det kändes också konstigt att vara tillbaka, att sitta där i lektionssalen igen. Saknar det lite, lukten, atmosfären, lärarna, folket (även om de bästa har slutat dom med) men livet har gått vidare och det ska gå vidare. Det är nya tider nu. Imorgon är det första dagen på jobbet. Jag ska vara på samma ställe hela terminen, det känns både roligt och läskigt. Hur ska jag klara detta?

ett nytt år

åh jag ska bli bättre på att blogga nu.
Julen och Nyår är över. Det har varit bäst. Nu är det nya tider.
Ett helt nytt år. Nytt jobb. Nya möjligheter. Nytt solsidan :D
Imorgon ska jag åka till ume och göra en tenta jag SKA klara (well det sa jag förra gången också men...)Hoppas ni haft en underbar jul. Gott nytt så här i efterskott :)

RSS 2.0