Klistermärken

Igår kom klistermärkena till inbjudningarna. Tycker dom blev så söta :)

 


walk in my shoes

Jag fick ett på Meindlkängor vintern 2000. Det var de dyraste skorna jag någonsin fått och min fd. sambo köpte dom åt mig. Dom var svarta och inte så sköna, men jag gick ändå i dom. Och de hade jag varje vinter efter det. Och kan ni tro det eller ej, jag använder dom fortfarande. Sist jag var på gymmet och letade efter mina skort tittade jag djupt ned i skorna. Innersulan var nästan svart. Jag skämdes lite. Jag skämdes för att innersulan nästan var svart.
De har dessa på campadre.com och jag är så sugen på att slå till. Om jag kan ha dessa i 11 år, så tjänar dom ju sina 2099 kr ganska fort.
Synd bara att jag har köpstopp. Så jag får skämmas ett tag till.

piroger

Jag följer en blogg som heter Nadjas kitchen och igår kom det upp ett recept på piroger. Tänkte att jag hade lagomt med tid och att det kanske vore bra att ha med i backen i helgen. Vädret var inte idag riktigt som vi önskade så vi stannade hemma. Och pirogerna gjorde succé, både hos stora och små! Personligen tyckte jag att degen var bra. Och att pensla med ägg och riva ost över gjorde pricken över i:t!
här finns receptet;
.
(lånad bild från Nadjas blogg)
ps. Idag har jag gått 5 km, hejja hejja!

träna

Hej hej bloggeeeen!
Jag var hos frissan förra fredan och klippte bort det nötta. Jag brukar alltid få rakt hår (som gör min näsa superstor) sen plattången gjorde succe. Men nu fick jag lockigt, och se så fint det kan se ut.
Nåja.

Jag har äntligen fått röven ur vagnen och börjat träna!
Är sjukt nöjd!
Tränar på Korpen i stan. Och andas just nu ut efter ett pass Body balance. Ett pass som passar mig som handen i handsken. Jag är sämst på kordination och gillar inte att hoppa så mkt..... än.
Vågen visar minus 3 och världens finaste klänning går att dra upp en liten bit längre än vad det gjorde sist jag provade den. Nu kanske det här slutar med att den blir för stor...

mitt 2011

Januari: Jag började på nytt jobb på ett vick som var 30%. Jobbade extra så mycket jag kunde. Vardagsrummet var klart och vi tog det lugnt med renoveringen. Jag blev sekreterare i Norbottens hemslöjdsförening.
Februari:  hade jag tänkt stänga ner bloggen. Ja, jag bloggar ju inte så mycket. Inte för att det inte händer grejer. Men... ja... det säger ju sig själv. Få inlägg.... få besökare.... få kommentarer. För det är väl ändå kommentarerna som är roligast med att blogga? Angela och jag gick ut och fikade för första gången. Meja fyllde 3 år.
Mars: Vi åkte till Stockholm (min Guddotter Linnea döptes) och bodde på Infra City hotell. Vi åt pizza sista kvällen för 500 spänn (vet inte varför jag minns just det :p) Jag fick feber av luftkonditioneringen. GPS:en ledde oss fel.
April: Min älskade sambo fyllde 30. Vi gjorde klart väggen i sovrummet. Barnen var ivriga och ville börja cykla!
Maj: Albin fyllde 10 år! Jag och Angela gick 3 mil tillsammans. Det tog ca. 7 timmar. Den 9:e Maj firade jag och Angela våran födelsedag ute på stan. Vi fyller båda år samma dag. Var ner till Stockholm på Hemslöjdsföreningens årsstämma. Det var spännande.
Juni: Jobbat klart för denna termin. Dennis gjorde bussen klar för avfärd. Resan gick av stapeln den 17e juni.
tillbringade resten av juni på vägen.
Juli: Aurora fyllde 13!! Hemma från våran sverigeturne. Hann typ med HELA Sverige. Började dränera vårat kära hus. Vilket var en pärs i det heta vädret. Min sambo gjorde det tyngsta och jag hade dåligt samvete. Självklart fick han massage! Vi fick besök av en japan. Mamma kom hit! Och sålde sockervadd på marknad. Vi gick även på Piteå dansar och ler! :D
Augusti: Tillbringade sista veckan av semestern i Kirkenes. Besökte farsans grav för första gången. Aleks var med på kojbyggarläger. Jobbet började. Fick utökat till 50% och kände mig nöjd.
September: Det var månaden när jag träffade många nära och kära. Jag tog det där körkortet och blev äntligen vuxen (jippi). Lolans rum blev klart (jippi)
Oktober: Aleks fyllde 9 år och hade stort kalas där han bjöd på sockervadd. Vi hade otroligt tur med vädret, soligt och varmt. Jag åkte med Angela till Stockholm för att hejja på när hon sprang tjurruset. Hon sprang på en och en halvtimme ungefär och var sååå duktig!
November: En jobbig månad för mig. Jag tjuvbörjade med pepparkakorna och ville julpynta. Det ville inte min sambo, han tyckte det var för tidigt. Hade bjudning på 3-rätters, det blev suceé! Vi spelade alfapet och vek grodor senare på kvällen.

December: Tog fram julpynten. Sålde sockervadd och glödkakor på stan. Fick besök av världens bästa Fredde och var en sväng till Luleå. Tittade på fula traktorer. Såg Luciatåg. Gjorde pärlplattor. Sjöng julkonsert med kören. Firade med svärisarna. Firade brors födelsedag i Umeå med mamma, bror, tante, mormor <3
Vi avslutade 2011 med att smygshoppa lite innan tolvslaget. Jag har ju inlett året med köpstopp. Varför? Jo, ska lägga undan lite pengar och sen behöver jag eg ingenting!

Gott nytt år!

Ska sammanfatta det gamla året i morgon. Ett hyfsat bra år!


RSS 2.0