köksbygget

Vi har för några dagar sedan fått internet i villan. Vi ska dra in fiber men det dröjer några veckor till det. Här kommer några bilder på vad vi håller på med mest. Idag har inte ett finger lyfts då vi har inskolat alla 3 barnen på den nya skolan. Dom verkar nöjda allihopa och det känns bra.

Så här såg köket ut innan vi började röra i det. Huvva så dammigt det var bakom kyl och frys. Städfirman hade nog inte tagit fram det alls.här är dörröppningen in till köket. Den gjorde vi lite större då vi ville ha mer ljus i hallen.här är Dennis snart klar. Det var bara ett lager tegel längst upp... Men glad var han... vi :)När vi hade slitit bort all köksinredning och stod och putsade taket. Kom vi på att vi skulle ha spots i taket.
Vilket inte alls var planerat. Men det stöter väl till en massa oplanerat längs vägen. Vi hade inte heller planerat
att köpa kyl och frys för 23 papp men så blev det. Tyvärr kunde vi inte ha kvar tegelväggen i köket. Jag som har drömt om det så länge. ripriprip kära tegelvägg :sså här ser det ut nu. Tråkigt och gipsigt. Väntar bara på att få målas och ev tapetseras. Sedan ska hål för
spotsen borras. Men alla spots var slut på Kjell & co så vi får se när dom kommer. När taket och väggarna är målade ska golvet läggas in. Efter det ska vi bara skruva ihop alla 100 lådor från ikea... sen har vi ett kök!!! :)Bild lånad på www.tretti.se


Här är kylen och frysen vi väntar på. Ska bli skönt att få hem den och slänga ut den gamla.

Nu sitter jag och barnen och tittar på tv i vårat tillfälliga vardagsrum. Det är ca 15 kvadrat men det är mysigt :) Det är rummet som kommer vara gästrum/spelrum. Annars har vi 5 till sovrum... så vi ryms precis allihopa. Cheers så länge!

Kommentarer
Postat av: Mammi

2010-08-25 @ 11:00:14
Postat av: Mammi

Åj, vad ni har jobbat, ser ju jättefint o ljust ut...Litt jobb kvar, men tänk på hantlen på kyl/frys de kan lätt gå sönder, finns de i andra varianter?

Kram från Mammi i regniga Ume :)))

2010-08-25 @ 11:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0