children

Surfade runt lite ikväll och hamnade på denna sida
Children with swag
Den här bilden fick mig att skratta. Killen har attityd!
New york assasin hahah!

Förra helgen

Hade vi kalas för min sambos dotter, min bonusdotter. Hon har precis fyllt 4 år. Vi bjöd dom vi känner med barn i ungefär samma ålder, vilket inte är så många. Men jag tror att hon var nöjd ändå.


jag vinner aldrig men man kan ju prova iafJag tävlar hos Liw om en puréburk från Bambino.

 

 


Tävlingen avslutas den 16/2 kl. 21.00

Var med du med!

Häftet bakom burken följer med och innehåller fem fina recept på barnmat från kocken Tom Sjöstedt.

Lycka till!


Veckans höjdare?

Den här veckan har haft en stressig början. Tisdagen hade vi utv. Samtal för albin. Skönt att höra att han är en hejjare på matte då man sög själv.

När jag sitter där under lampan och tittar på min vackra envise pojke känner jag en otrolig kärlek skölja över mig och jag ger honom en kram. Sedan börjar min egoistiska beskådan igen. Tills....

Jag ser 2 löss. Helvette, grabben har löss! Jag kan inte längre ta åt mig av det som sägs på samtalet utan ser bara dessa äckliga löss krypa runt i min nu tappre sons hår.

Vi skyndar ut i bilen, skyndar 1 mil för att hämta bonusbarnen och skyndar de 9 km hem... Till toan. Där får han stå hängande över handfatet medan jag kammar ut dessa kryp. Efter varje kamning måste man skölja kammen annars kammar man tillbaka dom.

Hittar ett lusmedel som gick ut 2009 och smörjer in i hans hårbotten. Lukten sticker i näsan och jag tänker att lusen förmodligen dör nu.

Kammar syskonen och hittar även löss där. Tar ledigt på tisdagsmorgonen och inhandlar lusschampoo. Tvättar håret på barnen en efter en och rensar sängarna.

Skickar dom sedan avlusade till skolan.

Phew!!

(lade blomman bredvid för att avdramatisera lite...)


Sånt som känns

Det började med en julklapp från min yngsta. En liten ängel som han gjort till mig på skolan.

Jag satte den bredvid sängen och sa att den vakar över mig.

Några dagar senare hittade jag även en skidåkare och en wow-gubbe bredvid ängeln som han också gjort.


Bäst

Känns som jag har det bäst just nu. Han har legat och sagt hur mycket han älskar mig, hur vacker jag är och hur underbar han tycker att jag är.

Det känns nästan som om det vore första gången han sagt det. Det känns sådär pirrigt i magen. Nu ska jag somna med ett leende på läpparna.


Igår

Igår hade jag o Angela satc-race. Vi hann med lite cider och lite cosmopolitan. Dock hann vi inte igenom alla säsonger, men jag hoppas det blir fler gånger.


Har jag sagt att vi åker till the big Apple i maj? Ok, men det gör vi. Bara sådär! :D det är därför vi tittar på så mkt satc, så vi ska känna igen oss där borta hihi. Mer om denna resa kommer ;)


Tittade precis på bilderna på mobilen. Här får ni ett litet smakprov ;)

 

ehm, försökte se snygg ut...

Angela börjar bli biffig nu efter vi börjat gymma ordentligt...

 

Skål! (undrar när det blir mode med nagellack på halva nageln?)

 


RSS 2.0