det man lovar ska man väl hålla

Lovade ju en viss person att eftersom vi bor så långt från varandra så skulle jag blogga oftare så hon kunde hänga med på vad som händer i mitt liv. Nog för att vi pratar med varandra då och då. Men det är mysigt att följa någon man bryr sig om. För i gengäld skulle hon blogga mer.

Så vad händer?

Jag sitter just nu vid mitt matbord (som har sett bättre dagar). Även fast det är så slitet så tycker jag om det. Det har en lång historia bakom sig. Jag köpte det när min dotter var i magen. Jag var 19 år och mitt vuxna liv skulle precis börja. Jag skruvad ihop benen själv och åt min första frukost vid det dagen efter. 2 år efter det, klagade jag över att det användes till att löda ihop soft-airgun vapen på. Det var ju mitt matbord. Vad jag inte visste då var att barnen skulle bli så himla intresserade av att karva i bordet när inte mamma tittade på. Men när jag tittar på det idag, så här 8 år senare så minns jag deras hyss med ett leende.

I och med flytten har jag bestämt mig för att spara bordet. Ja, det ska bli mitt arbetsbord. För så dåligt är det inte.


Idag blir det bio för barnen. Mamman ska flanera på stan en liten stund.

Ha en skön lördag där ute!

15 maj är min födelsedag.Idag har det varit min födelsedag. 32 år fyllda, ser ni det? Jag är rätt nöjd faktiskt. Det här har varit min bästa födelsedag. Har inte fått en enda present och det tycker jag är skönt. Inga hemska paket med något man absolut inte behöver. Lite skämt, lite allvar. Men jag gillar inte att öppna paket. Så är det bara.

Däremot kom en kompis förbi med ett paket korv, bröd, dricka och grillbricketter. Det var väldigt uppskattat.

I morgon är det min mellangrabbs födelsedag. Han fyller 9. När jag tittar på honom ibland är han fortfarande den där lilla klimpen som låg i min famn med halva bröstet i munnen. Den där lena huden, den där pussmunnen. Jag bara smälter i mina tankar.

Det enda jag önskar nu är att jag och D hittar hem.


bilder från ValborgKidsen är på g.Grabbarnas tjusning.Kändisarna och brasan. Där behövde dom inte frysa på skallen iaf :)

Agdas fönster kanske?

undrar om det här ser ut som tant Agdas fönster?
for Annika


 

Känner du igen vart bilderna är tagna? :p Känn dig utmanad. Jag vill se hur du har det ;) *kram*


bilder

Igår var jag och lämnade in min blåa trasiga kamera. Jag brukar alltid ta onoffs försäkring när jag köper
prylar där. Dels för att jag är så klantig och dels för att man aldrig vet vad som händer.
Hur som helst fick jag en rosa Sony, 14 mp. Så jag är så nöjd så nöjd.

Här kommer ett litet smakprov av bilder.

 

Ha en skön helg :)


RSS 2.0