det man lovar ska man väl hålla

Lovade ju en viss person att eftersom vi bor så långt från varandra så skulle jag blogga oftare så hon kunde hänga med på vad som händer i mitt liv. Nog för att vi pratar med varandra då och då. Men det är mysigt att följa någon man bryr sig om. För i gengäld skulle hon blogga mer.

Så vad händer?

Jag sitter just nu vid mitt matbord (som har sett bättre dagar). Även fast det är så slitet så tycker jag om det. Det har en lång historia bakom sig. Jag köpte det när min dotter var i magen. Jag var 19 år och mitt vuxna liv skulle precis börja. Jag skruvad ihop benen själv och åt min första frukost vid det dagen efter. 2 år efter det, klagade jag över att det användes till att löda ihop soft-airgun vapen på. Det var ju mitt matbord. Vad jag inte visste då var att barnen skulle bli så himla intresserade av att karva i bordet när inte mamma tittade på. Men när jag tittar på det idag, så här 8 år senare så minns jag deras hyss med ett leende.

I och med flytten har jag bestämt mig för att spara bordet. Ja, det ska bli mitt arbetsbord. För så dåligt är det inte.


Idag blir det bio för barnen. Mamman ska flanera på stan en liten stund.

Ha en skön lördag där ute!

Kommentarer
Postat av: Annika

:D Härligt inlägg! Själv sitter jag och bloggar och lyssnar på sönerna och maken som kolla på "Kjesarens nya stil". Härliga skratt hörs lite då och då! :D Älskar dig min vän! <3

2010-05-29 @ 18:34:34
URL: http://gabulfota.blogg.se/
Postat av: Liw

Tycker du gör rätt som sparar bordet, minnen är bra om det inte blir för mycket!

Bra att du ska blogga mera, det gillar vi som blir lämnade här i Umeå..kram

2010-05-29 @ 19:15:49
URL: http://preggomonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0