provtur 

Vi var och provkörde en pegout 5008. Inte för att vi ska köpa oss en ny bil nu. Utan att för att vi fick 2 toy story biobiljetter gratis :D

Gratis e naaaaaajs.

 


mina favoritblommor, helt klart!(dessa finns i Solanderparken)

 

Har bara sett dom i orange. Men dom här är så fina. Undrar hur jag ska på nåt snyggt och otjuvaktigt sätt få dom hem till min trädgård.


vävstolen

 

- en gåva från den förra husägaren :)

Den ska stå i mitt pysselrum, men det dröjer ett tag innan jag kommer i ordning där. Just nu ligger en matta på golvet och alla staplar med tyger finns där, samt strykbrädan. Väntar och väntar på att köket ska bli klart. Trodde inte att jag skulle känna mig så beroende av att kunna stå vid ett helt fungerande kök. Men det tar på krfterna när man är så många i hemmet. Jag saknar mest diskmaskinen och att kunna sätta in maten i skåpen. Men men nu är det inte länge kvar. Krams från mig.


köksbygget

Vi har för några dagar sedan fått internet i villan. Vi ska dra in fiber men det dröjer några veckor till det. Här kommer några bilder på vad vi håller på med mest. Idag har inte ett finger lyfts då vi har inskolat alla 3 barnen på den nya skolan. Dom verkar nöjda allihopa och det känns bra.

Så här såg köket ut innan vi började röra i det. Huvva så dammigt det var bakom kyl och frys. Städfirman hade nog inte tagit fram det alls.här är dörröppningen in till köket. Den gjorde vi lite större då vi ville ha mer ljus i hallen.här är Dennis snart klar. Det var bara ett lager tegel längst upp... Men glad var han... vi :)När vi hade slitit bort all köksinredning och stod och putsade taket. Kom vi på att vi skulle ha spots i taket.
Vilket inte alls var planerat. Men det stöter väl till en massa oplanerat längs vägen. Vi hade inte heller planerat
att köpa kyl och frys för 23 papp men så blev det. Tyvärr kunde vi inte ha kvar tegelväggen i köket. Jag som har drömt om det så länge. ripriprip kära tegelvägg :sså här ser det ut nu. Tråkigt och gipsigt. Väntar bara på att få målas och ev tapetseras. Sedan ska hål för
spotsen borras. Men alla spots var slut på Kjell & co så vi får se när dom kommer. När taket och väggarna är målade ska golvet läggas in. Efter det ska vi bara skruva ihop alla 100 lådor från ikea... sen har vi ett kök!!! :)Bild lånad på www.tretti.se


Här är kylen och frysen vi väntar på. Ska bli skönt att få hem den och slänga ut den gamla.

Nu sitter jag och barnen och tittar på tv i vårat tillfälliga vardagsrum. Det är ca 15 kvadrat men det är mysigt :) Det är rummet som kommer vara gästrum/spelrum. Annars har vi 5 till sovrum... så vi ryms precis allihopa. Cheers så länge!

kvällens inlägg

Är så otroligt nöjd med kvällen. Har haft huvudvärk hela dagen så jag kunde absolut inte tacka nej till ett frestande glas rött av svärisarna. jackobs creek.... mums! Att det sedan blev 2 glas till med rosé vin hade jag inte räknat med men det slank ner ändå. Tänk att rött vin smakar så gott när man blir bjuden. Men när man häller upp det själv är det inte lika gott. Vad beror det på? Jag tror helt klart sällskapet!!


här letas det... vad havet har att bjuda på (båtvik)


Tidigare idag åkte vi till huset för att lämna av lite smågrejs. På tomten upptäckte vi dill;
cheers mates!

på begäran :)

Okej. Tänkte först ursäkta mig för att jag är kvinna men det tänker jag fan inte göra. Jag ska väl också få vara arg någongång. Det har hänt en sak idag som gör mig så otroligt förbannad. Och just nu är jag så mogen i mina resonemang, nåväl. Det om detta. Nu till något som jag har längtat efter i flera månader och det är just denna känsla som jag måste klamra mig fast vid.Våra nycklar. Ser ni den stora träbiten. På den hänger nycklarna till garaget. Den hade tydligen sett ut så sen huset byggdes (1957).
såhär ser vårt hus ut. Hade aldrig föreställt mig att jag skulle ha ett tegelhus. Men när jag tänker efter så är det helt ok. Vi funderar på att byta dörren samt byta fönstret till vänster om dörren (som är in till badrummet). Tankarna är just nu kring glasblock i två lodräta rader (för att få in lite ljus)... men måste nog fundera ett tag till. Det stora fönstret är vardagsrummet och det lilla länst till vänster är köket.


Det var roligt att höra barnens reaktioner. "jag älskar det här huset".... "Det äger typ"
Och att vi sedan hittade små små morötter i trädgården gjorde dom väldigt imponerade.
Den här ville D ha bort!! Ser ni inte tjusningen i den?

RSS 2.0