Dagens låt

Jag har väldigt varierad musiksmak. Ibland är det själva melodin, ibland texten som fångar mig. Ibland är det såklart båda. Det här är dagens låt:Och har ni sett vilken praktisk sminkning;

Ha en skön fredag. Och kom ihåg; Its better to be hated than loved loved loved for what you´re not.
... och gapar....Här står skåpen och gapar. Vi ska göra formen till bänkskivorna i morgon och troligast gjuta i helgen. Spännande va? ;) Nu ska jag ta en lång promenad behöver ut en stund. Jag behöver ut minst en gång om dagen oavsett väder, annars blir jag tokig.


Pöss! <3 <3 <3 <3 <3


idag måndag...

Jag har haft en dålig dag idag. Fast bara inombords. Annars har det varit toppen. Har handlat för veckan och varit ute och promenerat med bonusbarnen i vagnen. Vi gick andra vägar idag och hittade en sten som alla barn ska få sitta på och bli fotograferade. Jag vill ha ett stort kort på dom tillsammans, den ska hänga i vardagsrummet. Varje gång dom tittar dit ska dom känna att dom är lika mycket värda här i huset. DET är viktigt för mig. Nog för att jag inte vet om det kommer att kännas så för dom när dom tittar på bilden, men man kan ju hoppas.

Nåväl eftersom jag har haft en usel inombordsdag så tänkte jag göra en måndagslista som jag har sett många bloggare gör :p Bara för att jag ska tänka på alla dom bra sakerna de 2 sista timmarna kvar av denna måndag.

I dag, måndag är jag glad för att .....

* jag hann ut i solen medans den var framme.
* har handlat veckans mat.
* gjort en skitbra matsedel.
* hunnit hjälpa pojkarna med läsläxan.
* att min sambo har hunnit lägga golv i hallen
* min sambo är så bra och har vänt mitt liv upp och ner till det possitiva.
* har världens finaste hund, hon ger mig så mycket glädje.
* barnen är så snälla med varandra
* för den superfina helgen vi hade i umeför mer måndagslistor kolla; jennyn

Matsedel

Det blir så smidigt med veckomatsedel när man har 5 barn, har jag precis kommit på. Så här kör vi tredje veckan med matsedel. Inget märkvärdigt men... :)


* Måndag - Fiskekaker i brunsås med potatis (en norsk rätt som jag är uppväxt med)
* Tisdag - Böngryta
* Onsdag - Korv Stroganoff med Ris och majskorn.
* Torsdag - Potatis och purjolökssoppa med ägg och brödkrutonger.
* Fredag - hemmagjord pizza
* Lördag - Fläskfilé med hasselbackspotatis och bernaise sås
* Söndag - Kassler och annanas i ugn med chiligrädde.

Om det är något recept ni funderar över så tveka inte att fråga. Jag försöker alltid göra så att veckomatsedeln innehåller en vegetarisk rätt och en soppa. Har ingen bra förklaring varför, men det känns bra. Man behöver ju inte äta kött varje dag :)

Can´t wait

 

<3


RSS 2.0